Τηλ: +30 2665 306734 Κιν: +30 6977 454 404
info@monosisgroup.gr

Θερμομόνωση

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΑΣ (ΣΕΘ)

home

Η εταιρεία μας είναι επίσημος συνεργάτης και μέλος της JUB ACADEMY που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης τα τελευταία 50 χρόνια. Ως μέλος της JUB ACADEMY παρέχουμε από την JUB γραπτή εγγύηση των συστημάτων για εργασία και υλικά 10 ΕΤΗ.

Επίσης είμαστε εμπορικός συνεργάτης των υλικών της Αυστριακής εταιρίας BAUMIT που επίσης δραστηριοποιείται σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο.

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ

ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ 001
ΘΕΡΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΡΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ Εφαρμόζεται με ψεκασμό στο δώμα σε διάφορες στρώσεις με χρόνο στεγνώματος 20 δευτερόλεπτα μέχρι το επιθυμητό πάχος. Δεν έχει αρμούς, μηδενίζει τις θερμογέφυρες και μειώνει σημαντικά το κόστος ψύξης – θέρμανσης των κτιρίων. Έχει το χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,028 W/m*K από όλα τα άλλα θερμομονωτικά υλικά ( τα πρώτα 25 χρόνια λ= 0,020 W/m*K). Μπορεί να γίνει στεγανοποίηση επάνω από τον αφρό με το υπερστεγανωτικό POLYUREA.

Η στεγανοποίηση είναι ελεύθερη οργανικών διαλυτών, δεν έχει πτητικά, αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αντέχει σε μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, αντέχει σε θερμικά σοκ, αντέχει σε χημικά, έχει εξαιρετική ελαστικότητα, δεν σπάει, είναι μονολιθική και χωρίς αρμούς, εφαρμόζεται πολύ γρήγορα, αποκτά απόλυτη πρόσφυση, σφραγίζει και στεγανώνει τέλεια, έχει απίστευτη αντοχή στο χρόνο, δεν γερνά) και τελική στρώση αλειφατική πολυουρεθανη για αντοχή στην UV παρέχοντας μας ως τελικό αποτέλεσμα το πιο ασφαλές και ελαφρύ σύστημα της αγοράς. Μετά τον αφρό πολυουρεθανης μπορεί να γίνει τσιμεντοκονία ρύσεων (για τις κλίσεις του δώματος) και στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο (σε μια η δυο στρώσεις) που έχει ως τελική επιφάνεια ψηφίδα για αντοχή στην UV ακτινοβολία.

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ 001
ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

Προεργασία δώματος, τοποθέτηση εξηλλαγμένη πολυστερίνης επιθυμητού πάχους για να ακολουθήσει η τσιμεντοκονία ρύσεων (για τις κλίσεις του δώματος) και στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο (σε μια η δυο στρώσεις) που έχει ως τελική επιφάνεια ψηφίδα για αντοχή στην UV ακτινοβολία.

elΕλληνικά