Τηλ: +30 2665 306734 Κιν: +30 6977 454 404
info@monosisgroup.gr

Προφίλ

home

Ποιοι είμαστε

 

Η εταιρεία Monosis Group Γαστεράτος με πολυετή εμπειρία στον χώρο της  μόνωσης και της οικοδομής  η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της μόνωσης  και της οικοδομής.

 

Προσφέρουμε  δεκάδες υπηρεσίες ανάλογα με την ανάγκη της κατασκευής εφαρμόζοντας πιστοποιημένα συστήματα από το δικό μας  μόνιμο  έμπειρο και πιστοποιημένο συνεργείο, αλλά και μια πληθώρα υλικών  για εφαρμογές DIY, παρέχοντας σας τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση για όλη την φάση των εργασιών από εσάς τους ίδιους.

 

Με την εξειδίκευση και την γνώση που μας έχει δώσει η πολυετή εμπειρία μας και τα εκατοντάδες  έργα που έχουμε παραδώσει με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με την εμπιστοσύνη και την στήριξη πολιτικών μηχανικών, μεγάλων κατασκευαστών, τεχνικών εταιριών και ιδιωτών, είμαστε η σίγουρη λύση, είμαστε η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για το σπίτι σας, το ξενοδοχείο σας, τον βιομηχανικό ή επαγγελματικό χώρο σας.

Ο Σοφοκλής Γαστερατος με εμπειρία 15 χρόνων στην μόνωση και τις δομικές επισκευές είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε, πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής  και  πιστοποιημένος εφαρμοστής και επιβλέπων μόνωσης κατά ISO/IEC 17024

1649744459536

Πιστοποιήσεις

certificate2
certificate1